Тел/факс: + 389 2 3232 702
Е-пошта: archhsd@gmail.com
Адреса: Аминта Трети 1, Кај Градски стадион
Националната Арена „Филип II Македонски“ (во склоп на Домус Маркет)
1000 Скопје, Република Македонија
Работно време:
Понеделник - Петок 10:00 - 17:00h
Сабота 10:00 - 16:30h

ИЛИ ИСПРАТЕТЕ ПОРАКА СЕГА