Арте е страстен дизајнер и производител на софистицирани тапети.
Компанијата, сопственост на семејството Десарт, е во игра од 1981 година. Арте ѕидните тапети ги краси ѕидовите повеќе од 80 земји низ целиот свет.
Секоја година, тимот на искусни дизајнери создава неколку нови колекции. Сите овие нови производи мора да бидат иновативни и трендовски, а исто така да бидат со супериорен квалитет. Многу време и напор оди во истражување.
Арте постојано бара нови методи на производство и квалитетни материјали. Тоа објаснува зошто дизајнирањето на новите колекции лесно може да траат и повеќе години.


ORAC DECORINKIOSTRO BIANCOHOOKED ON WALLSJABRASCH TEXTILCHIVASSOCARLUCCI