Youtube  Twitter  Facebook  Инстаграм

CARLUCCI

Chivasso е уредник за внатрешна ткаенина и за тапети, со салони низ целиот свет. Постојат два бренда под името Chivasso: Chivasso и Carlucci di Chivasсo.
Раскошните ткаенини од Carlucci di Chivasso се должат на гаранцијата за стил со која тие поставија нови трендови сезона по сезона во дискриминирачкиот свет на внатрешниот дизајн. Рафинираните колекции се доста модно - ориентирани, но истовремено и зрачат со безвременска елеганција која плени со својата уникатна софистицираност. Потписот на оваа ексклузивна линија е нејзината непогрешлива мешавина на извонредни материјали и богати бои кои се движат од смарагдно зелени нијанси до топли, земјени тонови.

CARLUCCI

ORAC DECORARTEINKIOSTRO BIANCOHOOKED ON WALLSJABRASCH TEXTILCHIVASSO

Ентериерно Совршенство