Трговска марка, работилница каде креативноста тече на ѕидови и подови и каде инспирацијата доаѓа од континуиран процес на истражување и од контаминација помеѓу стилови, материјали и начини на размислување. Нејзината специјализација е производство на континуирани површини, како и уметнички и индивидуализирани декорации, а целта е реинтерпретација на класичните тапети.
Комплетна облека за просториите (под, ѕид, таван, парчиња мебел): Inkiostro Bianco може да даде сосема нов изглед на секој простор. Секој проект е уникатен експеримент кој се врши со владеење и екстремна грижа за детали. Експертскиот совет е првиот чекор кон изразување на вашиот сопствен стил: вкупниот изглед на површините одредува радикална и неочекувана промена.

INKIOSTRO BIANCO

ORAC DECORARTEHOOKED ON WALLSJABRASCH TEXTILCHIVASSOCARLUCCI