Youtube  Twitter  Facebook  Инстаграм

JAB

ЕКСКЛУЗИВЕН ВНАТРЕШЕН ДИЗАЈН СО ТРАДИЦИЈА
Групата JAB ANSTOETZ е семеен бизнис со средна големина, се залага за стилско живеење и се поврзува со скапоцени материјали од 1946 година. Опсегот на познатиот текстилен уредник е најсеопфатниот во трговијата и плени со уникатен спектар на дизајни, квалитети и бои. Со понатамошните избрани полиња на производи - завеси и теписи, JAB ANSTOETZ постојано ги проширува своите надлежности во областа на софистициран внатрешен дизајн и денес е светска група на компании кои постојано поставуваат нови трендови со ексклузивни производи.

JAB
 
 
 
 
 
 
 

ORAC DECORARTEINKIOSTRO BIANCOHOOKED ON WALLSRASCH TEXTILCHIVASSOCARLUCCI

Ентериерно Совршенство