Внатрешниот дизајн е местото каде што е нашето срце. За повеќе од 40 години, имаме развиени и изработени декоративни бои за вашиот ентериер со голема страст. Нема потреба да објаснуваме дека овој ентузијазам за се што е убаво е во нашите гени, бидејќи по сите овие години ORAC DECOR се уште е семеен бизнис.
Како пионер, воведовме синтетичка технологија за производство на нашите декоративни елементи. Тоа е единствениот начин да се понуди исклучително висок квалитет во комбинација со прекрасен финиш и едноставна инсталација. Тоа го реновира вашиот ентериер или го завршува вашиот проект побрзо и полесно. Сите наши производи можат да бидат обоени и многу од нив се мултифункционални.

ORAC DECOR

ARTEINKIOSTRO BIANCOHOOKED ON WALLSJABRASCH TEXTILCHIVASSOCARLUCCI